Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą;
Powitalny Toast lampką wina musującego dla gości
weselnych;
Dekoracje stołów z kwiatami sezonowymi;
Świece na stoły;
Menu serwowane do wyboru (3 daniowe);
2 dania serwowane do wyboru po 22:00 i 24:00;
Przekąski zimne: do wyboru 6 przystawek i 4 sałatki;
Dodatki;
Bufet deserowy: do wyboru 6 deserów;
Napoje bez ograniczeń – kawa, herbata, soki, woda,
napoje gazowane;
Bar Lemoniadowy;
(3 lemoniady do wyboru, np. kokosowa, ogórkowa,
cytrynowa, brzoskwiniowa, arbuzowa);
Profesjonalny serwis kelnerski;
Specjalna cena za wino z regionu Chianti sprowadzane
wyłącznie dla Gości hotelu - 50 zł;
Apartament dla Nowożeńców na noc poślubną;
Specjalna cena za nocleg dla gości weselnych;
Bezpłatny parking dla wszystkich Gości;
Scena dla zespołu;
Pokrowce na krzesła (kremowe);
Dzieci poniżej 3 lat bezpłatnie;
Dzieci od 3 lat do 10 lat 50 % rabat od ceny
podstawowej.
ZUPA (jedna zupa do wyboru):
Krem z brokułów podany z chrupiącymi grzankami; Rosół
domowy z makaronem i warzywami;
Krem z białych warzyw z grzankami
DANIE GŁÓWNE (jedno danie do wyboru):
Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym,
kopytkami i brokułami w migdałach;
Eskalopki ze schabu z torcikiem warzywnym,
ziemniakami pieczonymi w śmietanie i sosem
z czerwonego wina;
Sandacz sauté z puree ziemniaczanym i truflą, spaghetti
warzywne z sosem chardonnay.
DESER DO WYBORU (jedno danie do wyboru):
Sernik Wiedeński z sosem malinowym;
Lody owocowe.
II DANIE SERWOWANE PO 22:00 (jedno danie do wyboru):
Pieczone udko z kurczaka z brokułami i frytkami;
Faszerowana szpinakiem i pieczarkami pierś z kurczaka
na sosie pomidorowym z bazylią, kładzionymi
kluseczkami i bukietem warzyw;
Polędwiczka wieprzowa marynowana w Żubrówce
z sosem z zielonego pieprzu podana z kluseczkami
półfrancuskimi i melodią warzyw.
III DANIE SERWOWANE PO 24:00 (jedno danie do wyboru):
Barszcz z krokietem;
Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą.
BUFET PRZEKĄSEK ZIMNYCH (6 szt. do wyboru)
/6 przekąsek do wyboru/
Śledziki w śmietanowo cebulkowej pierzynce;
Pstrąg wędzony na zimno z limonowym sosem;
Schab pieczony z chrzanowym farszem w maladze;
Terrine z kaczki nadziewane orzechami pistacjowymi
z musem jabłkowym;
Pomidorki faszerowane sałatką z krabów;
Płatki polędwicy z łososia marynowanej
w pomarańczach i zielonej herbacie;
Pieczona pierś z indyka w maladze dekorowana
owocami z sosem żurawinowym;
Pieczony schab ze śliwką w galarecie;
Roladki z szynki wędzonej na drzewie wiśniowym
podane ze szparagami;
Półmisek tradycyjnych mięs pieczystych: schab
w miodzie i kminku, karkówka w ziołach i korzennej
musztardzie, boczek pieczony z czosnkiem;
Dojrzewające w słońcu pomidory przekładane
mozzarellą podane z sosem bazyliowym;
Schab ze staropolskiej marynaty, kiełbasa sucha
i wędzone kabanosy;
Antipasto z grillowanych warzyw marynowanych
w ziołach z oliwą z oliwek;
Indyk marynowany w occie gruszkowym z sosami:
żurawinowym, chrzanowym i musztardowym;
Ryby wędzone (łosoś, pstrąg, halibut);
Tatar z łososia, podany na sałacie z czerwonym
kawiorem;
Płatki pieczonej cielęciny podane z sosem Vitello.